Ruletisüsteemid

Hasartmängud on alati äratanud palju tähelepanu. Sama levinud on arvamus, et igale mängule võib leida mooduse, kuidas võita ning eesmärgipäraselt tegutsedes rikkaks saada. Sama levinud on ka arvamus, et hasartmängud sõltuvad ainuüksi õnnest ja saatusest ning strateegiad on kõik ekslikud.

Olgu, kuidas on, tutvustame teile allpool mõningaid mängustrateegiaid, et selgitada, milline neist töötab ja milline mitte.

Roulette puhul on strateegiad jaotatud erinevatesse kategooriatesse. Ühed on mõeldud kõigile kirglikele mänguritele, kes tahavad kiiresti täispangale minna, aga teised rahulikematele inimestele, kelle meeldib mängukäiku nautida aeglasemalt, ent tulemuslikumalt.

Strateegia kuningriigi aegadest
Seda kutsutakse kuninglikuks süsteemiks. Põhimõte on lihtne. Ruletiratas on jaotatud kolmeks. Esmalt jälgige, millisele kolmandikule pallike langeb ning ühel hetkel sisenege mängu. Oma panust ärge tehke kunagi sellele kolmandikule, millele pall on langenud. Kui teie panus võidab, jätkake mängu, ent kui kaotab, suurendage oma panust ühe ühiku võrra.

Progressiivne panus
Ruletilaua ääres võite vabalt kasutada paberit ja pliiatsit, kuid nutitelefoni võite küll kõrvale panna. On mõned strateegiad, mis nõuavad suuremat süvenemist ja märkmete tegemist. Süsteem on lihtne, kuid dramaatiline, kuna peate edu usaldama õnne kätte. Esimene panus tehke kas mustadele või punastele. Kui võidate, kahekordistage oma panust. Strateegia väljatöötajad ütlevad, et pärast nelja järjestikust võitu, tuleb panustamine lõpetada, kuna tõenäosus, et võit tuleb ka viiendal korral on madal. Kaotuse korral tuleb alustada algsest panusest.

Martingaali süsteem
See strateegia sobib ruletiga alustajatele. Seda loetakse maailma kõige populaarsemaks ruleti mängimise süsteemiks juba alates selle väljamõtlemisest. Põhimõte on lihtne – tehke panus ühele värvile. Kui võidate, tehke panus nii, kuidas soovite, ent kui kaotate, kahekordistage panust. Panust kahekordistatakse seni, kuni saadakse võit.